Dzisiaj krotki przepis na bardzo dobre kanapki, ktore mozna zrobic szybko i latwo, a jednak sa nieco inne niz te z dodatkiem pomidora :)
swieza bagietka
maslo, najlepiej bez soli
szynka, polecam bez konserwantow
avokado, koniecznie dojrzale, srednio twarde
jajko na miekko, gotowane 5 minut od wlozenia do wrzatku
Przekaska naprawde pozywna i idealna na lunch.
Mniam pysznie wygladają:D
OdpowiedzUsuńOj, ja na miękko nie lubię :( A na twardo to już zwykła kanapka, haha :D
OdpowiedzUsuńpychotka
OdpowiedzUsuńNabrałam ochoty na bagietkę!
OdpowiedzUsuńNa to bym nie wpadła, a naprawdę wyglądają smakowicie ;)
OdpowiedzUsuńJak miło, że znowu "jesteś".
OdpowiedzUsuńEdyta
jej ! jak to smakowicie wygląda ! ..
OdpowiedzUsuńMniam!
OdpowiedzUsuńUwielbiam świeżą bagietke mogłabym ją jeść codziennie ;-)
OdpowiedzUsuńA ja sobie zrobię podobną kanapkę tylko z jajkiem w koszulce...
OdpowiedzUsuńmniam ;)
OdpowiedzUsuńpomysłowy sposób na kanapke, choć za avokado niezbyt przepadam, zapraszam
OdpowiedzUsuńwww.letmewalkawhilealone.blogspot.com
To wygląda rewelacyjnie:D
OdpowiedzUsuńNienaiwdzę jajek na miękko.. Mimo to, pomysł super :)
OdpowiedzUsuńWyglądają bardzo smakowicie, tym bardziej, że ostatnio przekonałam się do jajek. Przez całe dzieciństwo ich nienawidziłam :P
OdpowiedzUsuńAle pysznie wygląda!
OdpowiedzUsuńjakże smakowicie to wygląda:)
OdpowiedzUsuń